Motto: Competență în alegerea și îndeplinirea misiunilor încredințate de clienți - Responsabilitate și respect asumate față de clienți, parteneri, competitori și mediul (fizic și social) în care lucrăm - Sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă a rezultatelor muncii noastre.

SPECIALIST Consulting este o companie tânără, dinamică, intrată pe piaţa serviciilor consultanţă si proiectare inca din anul 2006, beneficiind de aportul unor specialişti cu experienţă în domeniu.
Datorită modului de lucru şi a implicării de care dă dovadă echipa Specialist, încă de la înfiinţare, a beneficiat de încrederea şi colaborarea unor parteneri avizaţi şi exigenţi.
Obiectivul nostru este acela de a fi un furnizor autohton de top în domeniul serviciilor de consultanţă şi consiliere în proiectare şi inginerie.

Dinamismul, flexibilitatea, rigurozitatea principiilor de lucru şi optimizarea permanentă a soluţiilor propuse recomandă calitatea muncii noastre.

Misiune

SPECIALIST Consulting îşi propune să contribuie în mod semnificativ şi valorizant la creearea şi susţinerea unui mediu profesional competitiv, puternic şi onest, prin abordarea deschisă, flexibilă şi principială a relaţiei cu partenerii.

În baza principiului “win-win”, succesul proiectelor pe care compania noastră şi le asumă este o trăsătură intrinsecă a funcţionării companiei: îndeplinirea cu success a obiectivelor de afaceri ale clienţilor constituie parte integrantă a obiectivelor noastre de dezvoltare.

Viziune

Viziunea SPECIALIST Consulting s-a cristalizat în jurul a trei valori esenţiale: Competenţă,Responsabilitate, Sustenabilitate:

Competenţă în alegerea şi îndeplinirea misiunilor încredinţate de clienţi;

Responsabilitate şi respect asumate faţă de clienţi, parteneri, competitori şi mediul (fizic şi social) în care lucrăm;

Sustenabilitatea şi dezvoltarea durabila a rezultatelor muncii noastre.

Obiective

Obiectivul principal pe care ni l-am propus încă de la înfiinţarea noastră este insăsi raţiunea de a exista si de a realiza alaturi de companie satisfacerea maximală a dorinţelor clienţilor, prin respectarea şi susţinerea intereselor acestora.

Ne-am diferenţiat pe piaţă prin filozofia noastră de a acţiona ca partenerul de încredere al clienţiilor noştrii. Noi suntem cei care venim să furnizăm soluţiile optime nevoilor exprimate de clienţi.

SPECIALIST Consulting are în vedere dezvoltarea permanentă a competenţelor profesionale şi a relaţiei de bună colaborare cu partenerii sociali.

Mesaj

SPECIALIST Consulting este un nume pe cale de afirmare în mediul românesc de consultanţă şi proiectare. Rolul trasat înca de la înfiinţare este acela de a promova proiecte investiţionale menite să conducă la creşterea calităţii vieţii comunităţii prin accesarea unor instrumente specifice de finanţare. S-a propus şi s-a implementat in cadrul organizaţiei noastre sistemul de evaluare internă care este dublat de cel de evaluare externă a propriilor performanţe, prin formalizarea feed-back-ului primit din partea clienţilor cu care avem plăcerea de a lucra. Putem astfel afirma cu certitudine că modelul care structurează compania noastră contribuie semnificativ la creşterea performanţei şi a calităţii proiectelor pe care le implementăm.

Dorim să subliniem faptul că venim în întâmpinare cu servicii care să răspundă particularităţilor şi contextului aparte al proiectului Dumneavoastră

Departamente

„Arta construcţiei este o sinteză a vieţii în formă materializată.”

Alvar AALTO