Tel:  +40 212221121 Mail: office@specialistconsulting.ro

Stiri

Lucrarile de la clădirea Spitalului Vechi din Bacău avansează vizibil

Posted on noiembrie 27, 2019 by in Stiri with Comentariile sunt închise pentru Lucrarile de la clădirea Spitalului Vechi din Bacău avansează vizibil

Lucrarile de la clădirea Spitalului Vechi din Bacău avansează vizibil. Demarate în luna august 2019, la acest moment au ajuns la stadiul decopertării tencuielilor și consolidării fundațiilor.
În cadrul contractului derulat de CNI se va realiza reparația capitală, amenajarea, extinderea și reabilitarea termică a clădirii Spitalului Vechi din mun. Bacău. Lucrările vor fi finalizate în prima jumatate a anului 2022.
#spital #investiminsanatate #reabilitarespital #CNI #Bacau

Citeste intreg articolul pe pagina oficiala CNI

Foto: www.economica.net
CNAIR: Există finanţare pentru Pasajul Domneşti în 2018. Va fi realizat din fonduri europene

CNAIR: Există finanţare pentru Pasajul Domneşti în 2018. Va fi realizat din fonduri europene

Posted on ianuarie 10, 2018 by in Stiri with Comentariile sunt închise pentru CNAIR: Există finanţare pentru Pasajul Domneşti în 2018. Va fi realizat din fonduri europene

Pasajul Domneşti precum şi alte obiective de pe Centura Capitalei, care aveau iniţial finanţare doar de la bugetul de stat, vor fi realizate din fonduri europene, a spus pentru ECONOMICA.NET Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR. Potrivit lui, al doilea giratoriu suspendat din România are buget alocat pentru 2018.

 

Foto: www.economica.net

Foto: www.economica.net

 

Citeste articolul integral aici.

Pasajul de la Domnesti de pe Centura Capitalei

Posted on mai 12, 2017 by in Stiri with Comentariile sunt închise pentru Pasajul de la Domnesti de pe Centura Capitalei

pasaj domnesti

Contractul pentru proiectarea si executia pasajului rutier de la Domnesti peste Centura Capitalei a fost semnat cu asocierea Straco-Comnord-Specialist Consulting pentru suma de 91,5 milioane de lei, anunta Compania de Drumuri. Pasajul va fi sub forma unui sens giratoriu suspendat peste soseaua de centura, are un termen de 3 luni pentru proiectare si 24 de luni pentru executie. Licitatia pentru acest proiect a fost lansata in martie 2015.

Proiectarea si Executia Pasajului Suprateran pe DJ 602, Centura Bucuresti – Domnesti va dura 3 luni, iar constructia propriu-zisa a acestuia va fi de 24 de luni. Garantia de buna executie a acestui pasaj va fi de 24 de luni“, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Citeste articolul integral aici

Construcția bucății de autostradă dintre Cristian și Râșnov.

Posted on aprilie 6, 2017 by in Stiri with Comentariile sunt închise pentru Construcția bucății de autostradă dintre Cristian și Râșnov.

comarnic-brasov

Licitația pentru loturile din autostrada Comarnic – Brașov, care traversează județul Brașov, au fost publicate anul trecut. La peste un an de la lansarea licitației, a fost anunțat și câștigătorul pentru lotul Râșnov – Cristian, denumit în procedura de licitație Lot 2: sector Predeal – Cristian, km 162+300 – km 168+600 şi Drum de Legătură. Lucrările de pe acest tronson au o valoare estimată de aproape 150 de milioane de lei, fără TVA. Asocierea desemnată câştigătoare, Alpenside – Specialist Consulting din București, a oferit un preţ de 118 milioane de lei, fără TVA.

„În data de 25.11.2016 au fost transmise comunicările privind rezultatul procedurii către ofertanţii care au depus oferte pentru Lot 2: sector Predeal – Cristian, km 162+300 – km 168+600 şi Drum de Legătura. Oferta desemnată câştigătoare este cea depusă de Asocierea S.C. ALPENSIDE S.R.L. – SC SPECIALIST CONSULTING S.R.L., corespunzătoare din punct de vedere al cerinţelor documentaţiei de atribuire, având preţul 118.019.701,80 lei fără TVA, valoare ce include şi procentul de 5% (diverse şi neprevăzute) în valoare de 5.506.129,19 lei fără TVA.

În prezent procedura de licitație deschisă se află în perioada de depunere a unor Eventuale Notificări prealabile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 101/2016 privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, a contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii, precum și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.”,  se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), publicat în decembrie, anul trecut, pe forumul de infrastructură PeUndeMerg.ro

 

Mai multe detalii aici.

Asocierea Straco-Comnord-Specialist Consulting a câştigat din nou contractul pentru Pasajul Domneşti

Posted on aprilie 6, 2017 by in Stiri with Comentariile sunt închise pentru Asocierea Straco-Comnord-Specialist Consulting a câştigat din nou contractul pentru Pasajul Domneşti

domnesti-605x

 

A tipar

socierea firmelor Straco Grup-Comnord-Specialist Consulting a câştigat din nou contractul pentru proiectarea şi execuţia pasajului rutier Domneşti, cu o valoare de 91,552 lei, fără TVA, informează, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

“Astăzi, 28.02.2017 a fost comunicat rezultatul procedurii de achiziţie publică (licitaţie deschisă), pentru atribuirea contractului având ca obiect ‘Proiectare şi execuţie Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura Bucureşti – Domneşti’. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, în urma reevaluării ofertelor conform Hotărârii Civile nr. 3911/2016 din data de 05.08.2016, a comunicat câştigătoare oferta depusă de Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Comnord SA – SC Specialist Consulting SRL”, a precizat CNAIR.

Citește aici articolul integral.

Pagina 1 din 3123