Tel:  +40 212221121 Mail: office@specialistconsulting.ro

Specialist Consulting S.R.L.


In anul 2006, am reuşit cu succes să pătrundem pe piaţa de servicii, de consultanţă şi de proiectare să putem afirma că 2008 a reprezentat un an al provocărilor asumate de către echipa SPECIALIST. O dată cu experienţa acumulată în derularea de proiecte şi dezvoltarea unor parteneriate strategice contribuţia noastră a devenit semnificativă în sectorul serviciilor de consultanţă şi proiectare.

SPECIALIST Consulting vine în întâmpinarea atât a autorităţilor publice, cât şi firmelor private. Social media sharing center
Despre noi

Compania noastră vine pe piaţa românească pentru a susţine dezvoltarea durabilă a României şi pentru  a se implica activ în proiectele de construcţie şi modernizare care au ca scop creşterea gradului de confort a societaţii noastre.


Mai mult

Vastly improved security network
Echipa Noastră

Echipa SPECIALIST Consulting a fost atent selectată astfel încât să răspundă şi celor mai exigente solicitări. S-a ales principiul îmbinării experienţei cu cel al dinamismului, în echipa Specialist regăsindu-se atat angajati cu experienţă cât şi tineri de perspectivă, bine pregătiţi, cu studii în tară şi în străinătate.


Mai mult

User friendly design & easy to use features
Performanță

Folosim cele mai noi şi performante programe cum ar fi: Civil CAD, Advenced Road Design, MOSS (MX), MathCAD, ROBOT Millenium, AutoCAD s.a. iar durata de elaborare a unui proiect este în stransă legătura cu performanţa acestora.


Mai mult